Portálunk 2003-ban alakult GayBears néven mint meleg társkereső és maci portál. A magyar maci társkereső 2007-ben rendezte első programját, GayBears Találkozó néven. Az első magyar macitalálkozónak egy délegyházi kemping adott otthont, ahol 2 napot tölthettünk el. A következő években számos macibulit szerveztünk pl. a budapesti Erotika Centrumban, majd az újraéledő Medveklub bulikat is támogattuk. 2010-ben pedig a BudapestBears, Medveklub és a GayBears együttműködésével került megrendezésre a Budapest Bears Weekend nevet viselő nemzetközi macitalálkozó Budapesten.

A GayBears növekvő népszerüsége 2010-ben megkövetelte hogy nemzetközi vizekre evezzünk, így ekkor alapítottuk a WOOFdate nemzetközi maci társkeresőt.

2011-ben a GayBears és a WOOFdate egyesült, az év végétől a magyar GayBears oldalt a woofdate.hu váltotta, aminek angol verziója a woofdate.com címen érhető el. Magyarország meleg portáljai közül elsőként a GayBears indította el mobiltelefonokra optimalizált oldalát.

2011-től a magyar macik már egyedi, sehol máshol nem kapható macis termékeket is vásárolhatnak. Az első magyar maci bolt online érhető el a woof.polomania.hu weboldalon. Termékeink online házhozszállítással rendelhetőek, de a pólómánia budapesti üzletében személyes átvételre is lehetőség van. Külföldüön élő maciknak pedig a még nagyobb választékot, és nagy maci (3XL-től akár 5XL) méretű pólókat is kínáló Bear Shop-ot javasoljuk! Online Bear Shop: gaybearshop.spreadshirt.com.