Budapest Bears Weekend

Budapest Bears Weekend

Szeptember 15 és 18. között ismét Budapest lesz Kelet- és Közép-Európa maci fővárosa. A Budapest Bears Weekend keretében idén számos buli készül a maciknak és medve rajongóknak.

Pénteken (szeptember 16.) az Action Bár várja a mackókat, szombat (szeptember 17.) a szaunázásé (Magnum Szauna) és a nagy bulié, aminek az Adonis Club ad helyet. (Részletes program: eseménynaptár) A rendezvények helyszínei néhány perces sétára fekszenek egymástól!

A Budapest Bears Weekend történetében először, egy nemzetközi macis sztárt is vendégeink között köszönhetünk. Ő pedig nem más, mint a Bearforce1 egykori tagja, Pete Statham Hollandiából.

Végül, de nem utolsó sorban, idén sem maradhat el a Mr. Bear Hungary választás, ami ebben az évben is több fordulós lesz. Első körben az interneten lehet a jelöltekre szavazni, majd a Medveklub macibuliján már személyesen is találkozhatunk az indulókkal, de a Magnum Szaunában is gyönyörködhetünk bennük mielőtt az Adonis Clubban kiderül, ki a Mr. Bear Hungary 2012 cím boldog tulajdonosa.

Csatlakkoz: Budapest Bears Weekend

Szavazás: Mr. Bear Hungary 2012