Mr. Bear Hungary

Mr. Bear Hungary

2011 szeptember 1. 00:00 - A verseny a Mr. Bear Hungary 2012 címért elkezdődött!

Örömmel tapasztaltuk hogy sokan jelentkeztek az idei maciszépségversenyre. A mrbearhungary.com oldalon láthatjátok az idei jelölteket, ahol már szavazni is lehet a legszebb macikra!

A szavazás SMS-ben történik a mrbearhungary.com oldalon feltüntetett módon. A szavazást bonyolító rendszer lehetőséget ad akár több jelöltre történő szavazásra is.

Idén először "élőben" lehet követni az internetes szavazás alakulását.

Minden elküldött SMS szavazattal most 72 órás Nagymancs státuszt is nyersz!

A jelöltek között megtalálod LonleyGay87, Player, Vermedve, bababa, attila262626, Pig_Bear66 és Ferike22 nevű tagunkat. Szavazatoddal 2011 szeptember 17-én délig támogathatod őket, vagy a neked tetsző jelölteket.

Ahhoz hogy valaki elnyerje a Mr. Bear Hungary 2012 megtisztelő címet, nem elég megnyernie az internetes szavazást. A verseny ugyanis több fordulós. A mrbearhungary.com oldalon zajló szavazást követően még helyt kell állnia minden jelöltnek a Medveklub buliján (Action Bar) és a Budapest Bears estéjén is (Magnum Szauna). A három forduló együttes értékelése után kerül kihirdetésre 2012 legszebb macija.

Részletes program: Budapest Bears Weekend

Frissítés: A szervezők döntése értelmében (2011 szeptember 6. 12:00 órától) a szavazatokat és az arányokat nem a jelölteknél, hanem fantomképek mellett mutatjuk. Így is tovább fokozva az izgalmakat! Hogy melyik fantomkép és a hozzá tartozó szavazati arány kihez tartozik, a szavazás végén, az eredményhirdetéskor tesszük közzé.