Mr. Bear Hungary

Mr. Bear Hungary

Szombat este kiderült, ki a 2012-es év macija. A választás ebben az évben 4 fordulóból állt. Szeptember elsejétől az interneten lehetett szavazni a Mr. Bear Hungary 2012 cím kilenc jelöltjére, majd pedig személyesem is a Budapest Bears Weekend eseményein.

Az első olyan szavazás ahol a jelöltekkel élőben is találkozhattunk, az a péntek esti Medveklub buli volt az Action Bárban. Itt sajnos már csak heten voltak versenyben és Vérmedve sem tudott eljönni egyéb elfoglaltságai miatt (azért egy fényképen láthattuk őt is). De a buli a tavalyihoz hasonló remek hangulatban telt, és idén szép számmal képviseltették magukat a külföldi mackók is.

Másnap, azaz szombaton a Magnum Szaunában folytatódott a Budapest Bears Weekend és a Mr. Bear Hungary választás. A show este nyolckor, telt ház mellett kezdődött, házigazda most is Zoli, a Magnum "háziasszonya" volt. A maciverseny jelöltjei megmutatták magukat utcai viseletben, majd alsógatyában/fürdőgatyában és a végén csak törülközőben, ami néha le-lecsusszant.

A Magnum színpadán a szavazás ideje alatt Pete Statham (az egykori Bearforce1 alapító tagja) énekelt. Ezt a szavazás részeredmény-hirdetése követte. Az ebben a fordulóban legtöbb szavazatot kapó Attila a Magnum Szauna különdíját is megnyerte.

A szavazást követően néhány jelölt a Szauna szolgáltatásait élvezte, mások kicsit levegőztek vagy átmentek a következő helyszínre, a mindössze két sarokra lévő Adonisz Klubba.

Az Adonisban hamar feltalálták magukat a Mr. Bear Hungary még versenyben lévő játékosai, a színpadon rögtönzött show-al kedveskedtek a jelenlévőknek. Ami hamar jó hangulatot varázsolt, több vendég is csatlakozott hozzájuk.

Éjfél után nem sokkal a végső szavazás következett. A szavazatokat az egykori Bearforce1 tag (Pete Statham) újabb előadása alatt lehetett bedobni a színpad előtt elhelyezett "köcsögökbe".

Ahogy azt a korábbi versenyeken már megszokhattuk, most is szinte minden forduló más-más eredményt hozott. Lássuk a Mr. Bear Hungary 2012 választás összesített végeredményét:

  1. Laci (Player) a Mr. Bear Hungary 2012 cím birtokosa.
  2. Attila262626 (Attila) és Pig_Bear66 (Balázs)
  3. Vérmedve (János)

Ezúton is gratulálunk a győzteseknek! És persze minden bátor versenyzőnek aki jelentkezett, és jelenlétével megtisztelte az ide Mr. Bear Hungary választást.

Még több kép az esemény galériájában: Budapest Bears Weekend