Mr. Bear Hungary

Mr. Bear Hungary

Immár 4. alkalommal választjuk meg a Mr. Bear Hungary-t, a magyar Macikirályt, aki egy éven át viselheti büszkén a koronát! A versenyt a Budapest Bears Weekend idején tartjuk (2012 szeptember 20-23). A Mr. Bear Hungary győztesét 2012. szeptember 22.-én koronázzuk meg!

Légy te a Macikirály!

Jelentkezés és szabályok: Mr. Bear Hungary 2013 - jelentkezési lap

4. alkalommal válik Budapest mackóvárossá szeptemberben. Bárlátogatások, szaunázás és party mellett a legnagyobb esemény természetesen most is a Mr. Bear Hungary 2013 választás lesz! A hétvége folyamán több helyszínen is találkozhattok a jelöltekkel és kiválaszthatjátok a kedvenc mackótokat! Mint eddig minden évben, most is ti szavazzátok meg hogy ki legyen a Mackókirály!

Ne hagyd ki Közép-Európa legnagyobb és eddig egyetlen Macihétvégéjét!

Dátum: 2012.09. 20-23 (Csütörtöktől - Vasárnapig)

Szeptember elsejétől indul a szavazás! Az online szavazás 01.09.2012 00:00 és 22.09.2012 22:00 között zajlik. Mindenkinek egy szavazata van! Eredményhirdetés az online felületen 2012 szeptember 22.-én este 10 órakor.

Tag

amellett, hogy újabb jó hangulatú maciünnep zajlott - a hagyományokat erősítve -különösen jó hír, hogy olyanok is elmentek ÉS jól érezték magukat - a beszámolók alapján - akik eddig idegenkedtek az ilyesféle összejövetelektől.

jö nnek az újabb macis események - pl medvefarm látogatás okt 21-én - s ezzel újabb lehetőségek a pajtáskodásra és brummogásra - szabad levegőn, "pincén kívül" is.

csak bátran! Smile

Tag

majd tudósíccsatok az eseményekről...élő kapcsolás Hahaha

Tag

hajrá Építők! A-cél-vá-ros! A-cél-város! Smile

Tag

milyen volt tegnap a habrolós bemutatkozó est? volt valaki?

Tag

amiota nincs chat az oldalon, nem kommunikalnak nyilvánosan a macik. most végre van téma, legalább pörögnek Smile

Tag

Sajna én nem tudok indulni mert csak 23dikan jövök haza svédországból Said