Mr. Bear Hungary

Mr. Bear Hungary

Ahogy 2010 óta minden évben, így idén is megválasztjuk Magyarország legszebb maciját. Idén nyolcan szállnak ringbe a megtisztelő Mr. Bear Hungary címért.

Hogy ki lesz 2014 legszebb macija, az szeptember 15-én derül ki a Budapest Bears Weekend programsorozat keretében (a helyszín egyenlőre még titok).

Idén a korábbi években már megszokott menetrenddel várnak a szervezők. Így lesz sörözés, buli, majd közös szaunázás, és végül a "királyválasztás".

A jelölteket megnézheted a Mr. Bear Hungary 2014 oldalon is, ahol idén nem lehet szavazni. Ebben az évben a győztest az eredmények (On-, és Offline szavazás) alapján a szervező (Medveklub) a ringbe szálló indulókkal közösen választja ki.

A versenyzőknek sok sikert kíván a WOOFdate csapata!

Tag

Srácok! De jó,hogy nem mentem el erre a rendezvényre. Nagyon gáz, ez a fröcsögés.
Továbbra se számítsatok rám! Smile

Tag

Ennyi sok rossz akaratú kocsogot meg nem láttam mint itt van! Mert nem csináltok egy ATI medve klubot! Szánalmas amit műveltek!

Tag

A legjobban a nagy fehér plus macinak örültem es a szalgnak utána jót a festmény. A maci es a szalagok kívül minden otthon mardt a családnál Smile mert ugye " en nem vagyok rászorulva "

Tag

Koszonom szepen mindenkinek aki szavazót ram es aki eljött az eseményre. Nagyon jo buli volt nagyon jo emberekkel es helyszínnel! Remmelem meg jópár ehez hasonlo bulit sikerül csinálnunk. Meg egyszer koszonom szepen mindenkinek Smile

Tag

Én feladom!!!

Tag

Drága Grimmbus a szavazás nem is itt zajlik. Es a nyertes 13.- án este fog kiderülni a bulin Smile

Tag

Kedves Grimmbus talán követed hogy aki külföldön el az hányszor jár haza? Ha igen akkor tudnod kene hogy az elmúlt fel év alat 8szor repultem haza. Az meg hogy biztos nyertesnek tartasz koszonom szépen, de nem hiszem hogy en lennék az abszolút győztes vannak olyan indulok akik sztem jobb nálam.

Tag

... embereket.

Tag

Az a jo hogy a savanyu megjegyzések es kritikák mindig az irojukat minösitik Smile

(Szeretem az irigy ebereket! Mert ök azok akik emlékeztetnek arra hogy jol csinálom azt amit csinálok )