Mr. Bear Hungary

Mr. Bear Hungary

Idén hatodik alkalommal választottak macikirályt Budapesten. Tegnap estétől a Mr. Bear Hungary címet Brummogó viseli.

Gratulálunk neki, és a többi indulónak is, akiket megnézhettek az idei jelöltek között: Mr. Bear Hungary

Tag

Teljesen egyet értek Baratmacival!

Tag

Baratmaci amennyiben te vagy a képen akkor jövőre neked is kellene indulnod! Smile

Tag

Tényleg, volt olyan is hogy pünkösdi maci király Hahaha olyan én is lettem egyszer Tongue

Tag

Meghalt aKirály, éljen a Király. Gratulálok az év Macijának" !!! Az izlések különbözőek mint magunk is, kár ezért egymás torkának esni. Legközelebb indulj el, mérettesd meg Magad, aztán vond le a következteést. Sok sikert!!
Szia Bear Hungary ! Kár, hogy a régi "pünkösdi királyság" már a multé. Most 1 évig élvezhetnéd minden előnyét a nyereménynek /ingyen belépők a "műintézményekbe" a fiúk szabad szerelmét stb. Minden esetre részemről sajnálom... Üdv : Charlie

Tag

Hogy itt ki oktat ki kicsodát és milyen hangnemben, azt most ne forszírozzuk. Maradjunk annyiban, hogy nem vagy alkalmas rá több szempontból, hogy bárki jogát elvitasd attól, hogy macinak határozza meg magát, ha ő úgy akarja.

Tag

Grimmbusz Mielőtt kioktatsz » woofdate.hu/bears És a maci nem gyűjtő név, hanem az is egy kategória, mint a chubby, cub stb.

Tag

bearsftw: de akkor te se beszélj ilyen lenézően a pocakosabb emberekről... Hadd nevezzék már ők is macinak magukat, ha nekik úgy jó. Neked attól nem jut se több, se kevesebb.
Amúgy a 'bear' kifejezés a chubbytól az admirerig mindent felölel. Ez csak tipikus magyar fittnessagyhipózás, hogy aki hájas az nem ember.

Tag

Az biztos, hogy az eddigi legmacisabb macit választották ki. Valóban, akár nemzetközi szinten is megálnná a helyét, de a versenyt akkor is baromságnak és magamutogatásnak tartom. Itt morog mindenki a vékonyakra, hogy ilyen lányosak, olyan lányosak és akkor maci szépségverseny. Hűű, de férfias. Egyébként is utálom az efféle sztereotípiát, hogy aki vékony és kevésbé szőrös az egyből lányos is. Csak magamból indulok ki, rólam sokan ezt hiszik, aztán amikor megszólalok, akkor meg "azta.., de férfias hangod vaaaaan, nem is gondoltam volna". Én pedig már találkoztam kappanhangú szakállas pasival, szóval ennyit erről.

Tag

spori35 Ezt a baromsagot honnan szedted? Egy 170 cm ember ne legyen mar 100 kg, h macinak nevezhesse magat. Inkabb, akkor maradjunk annyiban, h legyen arányos es ne a toke alatt logjon a hasa ill. ne legyenek tőgyei.

Tag

Én meg azt nem értem,hogy vannak olyan emberek,akiknek egy 60-80 kilós ember maci.
Ez nevetséges,a macik 100 kg-tól kezdődnek.
A győztest pedig személyesen ismerem,ő mindennap keményen kondizik-megdolgozott ezért az eredményért.
Én rá szavaztam,és örülök,hogy nyert-gratula innen is neki Smile