WOOFdate

WOOFdate

Hellló mackók,

fél év kihagyás után, egy drasztikus leállást követően a régi WOOFdate visszatért. A visszajelzéseknek megfelelően számos ponton, megjelenésben és funkciónalitásban is újragondoltuk az oldalt. A WOOFdate 1.1.8 teljesen új üzenőrendszert kapott, valamint több új és megújult funkciót.

Képek

Egyszerűbb képfeltöltés és képszerkesztés segíti profilod érdekesebbé tételét. Az esetlegesen elforgatott képeket lehetőséged van egy gombnyomással szerkeszteni, legyen az profilkép vagy bármely más képed az oldalon. Külön adatvédelmet is beállíthatsz az egyes képekhez.

Megváltoztak a profilképekre vonatkozó szabályok, részletek a felhasználói szabályzatunkban!

Üzenőfal / Hírfolyam

A kezdőlapon láthatod mi történt az oldalon. Itt értesülhetsz a legegyszerűbben arról, ki töltött fel új képeket, vagy akár te is tölthet fel az üzenőfaladra képt stb. A hírfolyamom menüpont szintén ezeket a tevékenységeket követheted, de csak a barátaiddal kapcsolatban.

Guide (Üzleti)

Új hirdetési rendszerünkben az üzletek, és más, nem társkereső tevékenységet folytató regisztrációkat úgynevezett Guide (Üzleti) profilokká konvertáltuk. A Guide profilok annyiban különböznek a Személyes (Társkereső) profiloktól, hogy Cégek vagy Szervezetek, Üzleti tevékenységet folytató személyekre van optimalizálva.

Nekemvalók

Új, régen várt funkció a Nekemvalók (Match Marker). Ennek segítségével állíthatod be, kikkel szeretnél ismerkedni. Szűrhetsz lakhelyre (ország, megye vagy akár város szintre is), testalkatra, életkorra stb. A megadott beállítások alapján a keresés -> nekemvalók oldalon böngészhetsz a nekedvaló tagok között!

Az adatvédelemnél megadhatod akár azt is, hogy a nem nekedvaló tagok ne tudjanak üzenetet küldeni vagy barátnak jelölni. Illetve hogy ne írhassanak az üzenőfaladra sem.

Üzenetek

Új üzenőrendszerünk a chat és levelezőrendszer egyesítése. Az egy tárgyhoz tartozó leveleket egy beszélgetésként jeleníti meg. Ha egy levelet új tárggyal küldesz el akkor az egy új beszélgetést indít, az arra érkezett válaszok egy helyen jelennek meg.

Elküldött üzeneteid láblécében a "Nem olvasott" felírat jelzi, ha a címzett még nem látta a leveledet.

Új beszélgetést Nagymancs tagok kezdeményezhetnek, válaszolni azonban Kismancsok is tudnak. A válasz üzenetek korlátlan számban küldhetőek, így a megkezdett beszélgetések tagszinttől fügetlenül folytatódhatnak!

Belépés / Regisztráció

Belépni mindenki a korábbi woofdate.hu oldalon, illetve a gaybears.hu oldalon használt email címmel és jelszóval tud legkésőbb 2015 május 23-áig. Ezt követően az inaktív, és a profilkép nélküli tagok már nem fognak tudni belépni a régi felhasználói adataikkal.

2016 December 12.

Ha az oldal "szét van esve", az azért van mert a böngésződ nem frissíti a megváltozott felületet. Ez Windows rendszerű számítógépeken a Ctrl+F5 billentyűk együttes lenyomásával könnyen orvosolható.

Tag

Rosszabb lett,int volt ez nem vitás. Lassú és átláthatalan.

Tag

Én a keresés funkciót nem találtam meg még. Nem tudom ki hogy van vele, de az, hogy ki kivel lépett ismeretségbe, vagy kik lettek barátok, kedvencek stb. indifferens információ, soha nem érdekelt mások magánügye. A használhatóság nehézkes, a színek, az olvashatóság csúnya. Nekem már a most lecserélt verzió sem tetszett, de tudomással vettem, hogy ingyen ezt kapni...
Amit előttem kritikaként mások már leírtak azokkal én is egyetértek. Amúgy meg szerintem az oldal tulajdonosai mennek a saját fejük után, nem hiszem hogy sokat érdekelné őket a mi véleményünk.

Tag

Tudja valaki, hogy hol van a "barátaim" és a "kedvenceim" menüpont? Kérdeztem az admint, de nem válaszolt. Said

Tag

Borzasztó... oriási eltúlzott elemek... szörnyű az egész, bántja a szemet...

Tag

Remélem valami módon vissza lehet állítani a régi felületet ugye? Nekem nem jön be ez az új nagymamabarát felület

Tag

Egyébként igen lecsökkent a tagok képeinek száma az új szerkezet óta.

Tag

Azért áruljátok már el, hogy kell a képeket szerkeszteni. Sehogy sem találom.

Tag

Ja, és arra sem jöttem rá sajnos, hogy hogy kell az albumon változtatni. Said

Tag

Jól néz ki, viszont a képek eltűntek. A sjátjaimat sem találom. Smile Nem tudjátok merre vannak?